Деякі аспекти формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів - Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна Іванівна (My University, 2012)
Досліджений вплив препаратів відновлюваної дії на формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів. Методом ВЕРХ визначено якісний та кількісний склад фенольних компонентів у виноматеріалах виготовлених з сортів винограду Піно Нуар та Каберне-Совіньон за різними технологічними схемами, в тому числі з додавання антиоксидантів.

Investigated the effect of addition reduction actions preparations on the formation phenolic complex of rose table winematerial. Determined by HPLC qualitative and quantitative composition of phenolic components in winematerials, made from grape varieties Pinot Noir and Cabernet Sauvignon on the different technological schemes and using the antioxidants.
Keywords: рожеві виноматеріали; rose winematerials; антиоксиданти; аскорбінова кислота; танін галловий; глютатіон; фенольний комплекс; фенолкислоти; антоціани; кверцетин; катехіни; antioxidants; ascorbic acid; gallic tannins; glutathione; phenolic complex; phenolic acids; anthocyanins; quercetin; catechins; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства