Білько, Марина ВолодимирівнаТенетка, Аліна Іванівна2012-06-112012-06-112012Білько, М. В. Деякі аспекти формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів / М. В. Білько, А. І. Тенетка // Напитки. Технологии. Инновации. - 2012. - № 4 (09). - С. 56-59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1298Досліджений вплив препаратів відновлюваної дії на формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів. Методом ВЕРХ визначено якісний та кількісний склад фенольних компонентів у виноматеріалах виготовлених з сортів винограду Піно Нуар та Каберне-Совіньон за різними технологічними схемами, в тому числі з додавання антиоксидантів.Investigated the effect of addition reduction actions preparations on the formation phenolic complex of rose table winematerial. Determined by HPLC qualitative and quantitative composition of phenolic components in winematerials, made from grape varieties Pinot Noir and Cabernet Sauvignon on the different technological schemes and using the antioxidants.otherрожеві виноматеріалиrose winematerialsантиоксидантиаскорбінова кислотатанін галловийглютатіонфенольний комплексфенолкислотиантоціаникверцетинкатехіниantioxidantsascorbic acidgallic tanninsglutathionephenolic complexphenolic acidsanthocyaninsquercetincatechinsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДеякі аспекти формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалівArticle