Сучасні методи впроваджень іноваційних послуг у готельному господарстві - Виноградова, Діана Сергіївна; Басюк, Дарія Іванівна (My University, 2014)
Конкуренція у сфері готельного бізнесу зростає з кожним днем і така ситуація змушує власників готелів постійно впроваджувати нові технології з метою підвищення привабливості свого підприємства.
Keywords: інновації (готельно-ресторанний комплекс); готельні послуги; кафедра туристичного та готельного бізнесу