Дейниченко, Людмила ГригорівнаРоман, Тетяна Олександрівна2021-09-212021-09-212020Дейниченко, Л. Г. Ягоди калини як перспективна сировина для виробництва продуктів з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин / Л. Г. Дейниченко, Т. О. Роман // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 24 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 101–102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35425У статті доведено перспективність використання ягід калини у технології продуктів з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин.otherягоди калинибіологічно активні речовиниviburnum berriesbiologically active substancesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЯгоди калини як перспективна сировина для виробництва продуктів з підвищеним вмістом біологічно-активних речовинOther