Узагальнені експериментальні дані процесу екстрагування цукру з відходів мийного відділення цукрового заводу - Чернелевська, І. І.; Навроцький, Юрій Борисович; Овчарук, Володимир Олексійович; Чорний, Юрій Адамович (My University, 2003)
Виведено критеріальні рівняння процесу масообміну, що відбувається під час екстрагування цукру з подрібнених хвостиків та уламків цукрового буряку на різних ділянках дифузійного апарата для перероблення відходів мийного відділення.

Criterion equalization of process of exchange of mass is shown out, what is going on at extraction sugar from the ground up tails and fight of sugar beet in the different areas of diffusive vehicle for processing of wastes of washing separation.
Keywords: критеріальні рівняння; процес масообміну; equalizations of criteria; process of exchange of the masses; кафедра електропостачання і енергоменеджменту; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки