Розробка організаційної структури СПіР - Екзархова, Ярослава Дмитрівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2014)
У роботі представлено розробку організаційної структури служби прийому і розміщення для забезпечення ефективної діяльності сучасного готелю

The study presents the development of the organizational structure of the front office to ensure the effective operation of a modern hotel
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; служба прийому і розміщення; front office; організаційна структура; organizational structure; готель; hotel; функціональні обов’язки; functional responsibilities