Перспективи впровадження електрорадіаторної системи опалення в закладах готельного господарства - Проценко, Ольга Андріївна; Кравчук, Надія Миколаївна (My University, 2015)
Досліджена можливість впровадження електрорадіатрної системи опалення підприємствами гостинності України для значної економії енергоносіїв, часу та прибутків. The possibility of introducing the electro-radiological heating system of hospitality enterprises of Ukraine for the considerable saving of energy resources, time and profits has been explored.
Keywords: електрорадіаторне опалення; заклади готельного господарства; зменшення витрат; термін окупності; еlectro heating Institutions hotel management; reduce costs; payback period; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції