Склад мікрофлори грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру - Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна (My University, 2009)
Розглянуто відмінність між мікрофлорою грибків для кефіру, кефірної закваски та кефіру. Differences are considered between the microflora of kefir fungi, kefir ferment and kefir.
Keywords: мікрофлора; microflora; кефірна закваска; kefir ferment; якість; quality; кефір; kefir; кафедра біотехнології і мікробіології