Шульга, Наталія МихайлівнаБоднарчук, Оксана ВасилівнаКігель, Наталя Федорівна2015-03-192015-03-192009Шульга, Н. М. Склад мікрофлори грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру / Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель, О. В. Боднарчук // Вісник аграрної науки. – 2009. – № 8. – С. 71–73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19758Розглянуто відмінність між мікрофлорою грибків для кефіру, кефірної закваски та кефіру. Differences are considered between the microflora of kefir fungi, kefir ferment and kefir.мікрофлораmicrofloraкефірна закваскаkefir fermentякістьqualityкефірkefirкафедра біотехнології і мікробіологіїСклад мікрофлори грибків, грибкової кефірної закваски та кефіруArticle