Можливість і доцільність використання багатопараметричних регуляторів для управління технологічними об’єктами - Кроніковський, Дмитро Олегович; Ладанюк, Анатолій Петрович (My University, 2010)
В статті зроблено системний аналіз можливості, а також доцільності використання багатопараметричних регуляторів на основі порівняння якісних характеристик функціонування систем на основі цих регуляторів. The paper made a systematic analysis of the opportunities and feasibility of using multi controllers based on qualitative comparison operation systems based on these controllers.
Keywords: регулятори; управління технологічними об’єктами; системний аналіз; комплексний аналіз; стійкість системи; controllers; technological objects; system analysis; comprehensive analysis; stability of the system; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка