Розвиток ресторанного господарства в Донецьку: проблеми і тенденції - Гета, Ганна Сергіївна; Кійко, Вікторія Вікторівна (My University, 2012)
Роботу присвячено аналізу проблем ресторанного бізнесу м. Донецьк та висвітлено перспективні тенденцій сучасного розвитку. The paper analyzes the problems of the restaurant business in Donetsk and highlight future trends of modern development.
Keywords: ресторанний бізнес; тенденції розвитку; проблеми розвитку ресторанної галузі; catering business; development trends; problems of Development; кафедра експертизи харчових продуктів