Фурманова, Юлія ПетрівнаПавлюченко, Олена СтаніславівнаБратиця, Тетяна Вікторівна2023-03-202023-03-202019Фурманова, Ю. П. Десертна продукція із додаванням гречки для закладів ресторанного господарства / Ю. П. Фурманова, О. С. Павлюченко, Т. В. Братиця // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : тези доповідей 85-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 3. – С. 320.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39165Досліджено можливості використання гречки в технології десертної продукції. The possibility of using buckwheat in the technology of dessert products was studied.otherдесертна продукціягречказаклад ресторанного господарстваdessert productsbuckwheatrestaurant industryкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДесертна продукція із додаванням гречки для закладів ресторанного господарстваThesis