Десертна продукція із додаванням гречки для закладів ресторанного господарства - Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Братиця, Тетяна Вікторівна (My University, 2019)
Досліджено можливості використання гречки в технології десертної продукції. The possibility of using buckwheat in the technology of dessert products was studied.
Keywords: десертна продукція; гречка; заклад ресторанного господарства; dessert products; buckwheat; restaurant industry; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції