Стратегічний аналіз конкурентних позицій - Слободян, Наталія Геннадіївна (My University, 2008)
Стаття розглядає методи аналізу конкурентних позицій підприємства та особливості їх використання щодо підприємств харчової промисловості, визначено принципові особливості формування конкурентних переваг.

Article examines the methods of analysis of the competitive position of the enterprise and especially their use of the food industry, defined the principle features of the formation of competitive advantage.
Keywords: стратегія; strategy; конкурентоспроможність; конкурентна позиція; competitiveness; competitive position; кафедра обліку і аудиту