Фактори впливу на формування вартості туристичного пакету - Бунга, Наталія; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2016)
Досліджено фактори впливу на формування вартості туристичного пакету
Keywords: туристичний пакет; тур; кафедра готельно-ресторанної справи