Обґрунтування доцільності використання грибних напівфабрикатів у виробництві харчової продукції - Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Надія Олегівна (My University, 2013)
Сушені гриби можна буде випускати з різним ступенем подрібнення та використовувати в різних галузях: для промислового виготовлення супів- концентратів, у громадському харчуванні - як приправу до м’яса й інших страв, як добавку до напівфабрикатів, кетчупів, паштетів, як смаковий матеріал тощо. Dried mushrooms can produce varying degrees of shredding and use in different sectors: industrial production supiv- concentrates in catering - as a seasoning for meat and other foods, as a supplement to the semi ketchups, pates, etc. as a flavoring material.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; доцільність; харчова продукція; грибні напівфабрикати; fish semi; expediency; food products