Сімахіна, Галина ОлександрівнаГойко, Надія Олегівна2016-09-272016-09-272013Сімахіна, Г. О. Обґрунтування доцільності використання грибних напівфабрикатів у виробництві харчової продукції / Г. О. Сімахіна, Н. О. Гойко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 25-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24233Сушені гриби можна буде випускати з різним ступенем подрібнення та використовувати в різних галузях: для промислового виготовлення супів- концентратів, у громадському харчуванні - як приправу до м’яса й інших страв, як добавку до напівфабрикатів, кетчупів, паштетів, як смаковий матеріал тощо. Dried mushrooms can produce varying degrees of shredding and use in different sectors: industrial production supiv- concentrates in catering - as a seasoning for meat and other foods, as a supplement to the semi ketchups, pates, etc. as a flavoring material.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівдоцільністьхарчова продукціягрибні напівфабрикатиfish semiexpediencyfood productsОбґрунтування доцільності використання грибних напівфабрикатів у виробництві харчової продукціїOther