Шульга, Оксана СергіївнаКовбаса, Володимир МиколайовичШаран, Андрій ВасильовичПетрова, Жанна Олександрівна2013-11-042013-11-042008Патент № 36130 UA, МПК А23L 1/214 (2006.01) Екструзійний картоплепродукт / Шульга О. С., Ковбаса В. М., Шаран А. В., Петрова Ж. О. : заявник і власник патенту Український державний університет харчових технологій. – № u 200807096 ; заявл. 21.05.2008 ; опубл. 10.10.2008, Бюл. № 19, 2008 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10917Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується яблучний порошок.uk-UKяблучний порошокхарчоконцентратна промисловістьекструдовані продуктисухе картопляне пюрехарчова цінністьяблочный порошокпищевая ценностьapple powderfood-concentrate industryextruded productsdry potato pureenutritional valueкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології зберігання і переробки зернаЕкструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36130)Technical Report