Організація забезпечення протипожежних заходів на об’єктах АПК - Заєць, Віра Анатоліївна (My University, 2017)
В роботі було розглянуто об'єкти, пожежі на яких можуть привести до масового враження людей, що знаходяться на цих об'єктах і навколишній території, небезпечними і шкідливими виробничими факторами, а також небезпечними факторами пожежі і їх вторинними проявами, повинні мати системи пожежної безпеки, що забезпечують мінімально можливу імовірність виникнення пожежі. The work considered objects that fires on which can lead to a massive impression of people located on these objects and the surrounding area, dangerous and harmful production factors, as well as dangerous factors of fire and their secondary manifestations, should have a fire safety system , providing the minimum possible probability of a fire.
Keywords: пожежа; пожежна безпека; небезпечні об'єкти; fire; fire safety; dangerous objects; кафедра екології та екоменеджменту