Заєць, Віра Анатоліївна2017-12-282017-12-282017Заєць, В. А. Організація забезпечення протипожежних заходів на об’єктах АПК / В. А. Заєць // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової і переробної галузей АПК : Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22—23 листопада 2017 р. - К. : НУХТ, 2017. — С. 89-91.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26484В роботі було розглянуто об'єкти, пожежі на яких можуть привести до масового враження людей, що знаходяться на цих об'єктах і навколишній території, небезпечними і шкідливими виробничими факторами, а також небезпечними факторами пожежі і їх вторинними проявами, повинні мати системи пожежної безпеки, що забезпечують мінімально можливу імовірність виникнення пожежі. The work considered objects that fires on which can lead to a massive impression of people located on these objects and the surrounding area, dangerous and harmful production factors, as well as dangerous factors of fire and their secondary manifestations, should have a fire safety system , providing the minimum possible probability of a fire.uk-UKпожежапожежна безпеканебезпечні об'єктиfirefire safetydangerous objectsкафедра екології та екоменеджментуОрганізація забезпечення протипожежних заходів на об’єктах АПКThesis