Вплив обводнення реактивного палива на експлуатаційні властивості - Матвєєва, О. Л.; Легенчук, О. В.; Копиленко, Анатолій Васильович; Тимонін, Олександр Миколайович; Timonin, Alexander (My University, 2008)
Розглянуто проблему зміни якості вуглеводневого палива внаслідок їхнього обводнення під час експлуатації. Показано, що на сучасному етапі проблема фізико-хімічних змін у паливі під час експлуатації вирішена не повністю й потребує подальших досліджень.

The problem of changes in the quality hydrocarbon fuels due to their water content during operation. It is shown that at present the problem of physical and chemical change fuel during operation does not resolve completely and requires further research.
Keywords: вуглеводневе паливо; hydrocarbon fuel; стабільність палива; умови експлуатаціїї; обводнення; watering; паливні системи; fuel systems; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв