Теоретичні підходи до визначення поняття «інновація» - Говоруха, Жанна Анатоліївна (My University, 2010)
Розглянуто погляди різних науковців на поняття інновація. Досліджено поняття інновація та представлено авторську позицію з цього питання. The looks of clifferent researches workers are considered on a concept innovation. It is investigational concept innovation and author position is represented through this question.
Keywords: кафедра маркетингу; інновація; новація; innovation