Гречко (Крепак), Вікторія ВіталіївнаСтрашинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій Іванович2015-05-282015-05-282015Крепак, В. В. Характеристика функціональних властивостей харчових волокон / В. В. Крепак, І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма та матеріали 81-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 23–24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 286–287.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20839При виробництві м'ясних продуктів харчові волокна можна використовувати в якості стабілізуючих систем для створення заданих структурно-механічних характеристик, органолептичних показників, збільшення термінів зберігання продукту з гарантією його якості. In the production of meat products of food fiber can be used as stabilizing systems for creating set of structural and mechanical characteristics, organoleptic characteristics, increase the shelf life of the product with high quality.otherхарчові волокнафаршеві системифункціональні властивостіструктуроутворюючі добавкиstructure-forming additiveminced systemfood fiberfunctional propertiesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівХарактеристика функціональних властивостей харчових волоконThesis