Спосіб виробництва продуктів з яловичини (Патент на винахід № 37645) - Клименко, Михайло Миколайович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гапченко, Наталія Олегівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Шевченко, Юрій Сергійович (My University, 2001)
Розроблено спосіб виробництва продуктів з яловичини, який передбачає підготовку м’ясної сировини, подрібнення, соління, механічне оброблення, формування і термічну обробку, який відрізняється тим, що на стадії механічного оброблення додається екструзійна квасоля в кількості 2-4 % до маси основної сировини. Технічний результат: продукти з яловичини, виготовлені з використанням екструзійної квасолі можна віднести до продуктів харчування профілактичного призначення зі зменшеною калорійністю. A method of production of beef products , which includes the preparation of raw meat, grinding, salting, machining , forming and heat treatment , wherein in step extrusion machining is added to beans in an amount of 2-4% by weight of the main raw material . Technical result: beef products produced using extrusion beans can be attributed to food prophylactic with a reduced calorie.
Keywords: соління; механічне оброблення; спосіб; подрібнення; salting; machining; way; shredding; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів