Інтерактивні методи навчання у викладанні історії української культури (англомовний проект) - Васильєва, Дарія Олегівна (My University, 2015)
Необхідність сучасних змін змісту освіти, поширення новітніх інформаційних технологій, поява нових галузей зумовлює зміщення акцентів у викладанні дисциплін у бік міжкультурної парадигми. Практичне ж опанування англійської мови у вищих навчальних закладах України забезпечує подальший розвиток мовної компетенції майбутніх фахівців в умовах міжкультурного дискурсу. The need for modern education content changes, the spread of new information technologies, new industries causes a shift of emphasis in the teaching of subjects towards intercultural paradigm. The practical mastery of English in higher educational institutions of Ukraine provides further develop language competence of future professionals in terms of intercultural discourse.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; викладання дисципліни; історія української культури; інтерактивні методи навчання; teaching; interactive teaching methods