Українець, Анатолій ІвановичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаГулак, Олена Володимирівна2013-12-162013-12-162011Патент 95387 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива ароматичного або льоду / Українець А. І., Поліщук Г. Є., Гулак О. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № а 201004787 ; заявл. 21.04.2010 ; опубл. 25.07.2011, Бюл. № 17, 2011 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12186В основу винаходу поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту лаванди, який містить біологічно-активні речовини, є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом та природним барвником для вказаних видів морозива. The invention is based is tasked with improving the composition of aromatic cream or ice by using lavender extract, which contains biologically active compounds, is a new taste aromatic component of prescription and natural dyes for these types of ice cream.otherморозивоice-creamекстракт лавандиlavender extractприродні смакові та ароматичні компоненти,is natural to taste and aromatic componentsкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива ароматичного або льоду (Патент України на винахід № 95387)Other