«Розхрабрувався гриб у саду…» : Про один незвичайний рослинний образ української поезії - Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2008)
У статті аналізується натурфілософська деталь "гриб" та її видові модифікації як образи сучасної української лірики. This article analyzes the natural-philosophical piece "mushroom" and its specific modification of the images of modern Ukrainian poetry.
Keywords: поезія; натурфілософія; гриби; образність; imagery; poetry; physiophilosophy; кафедра гуманітарних дисциплін