Сучасні шляхи покращення фінансового розвитку підприємств - Портянко, Дарина Василівна (My University, 2014)
Основною функцією фінансового розвитку є збільшення вартості підприємства, тому щоб сказати про ефективність фінансового розвитку потрібно мати доволі значні показники вартості капіталу, а також мати інформацію про їх позитивну динаміку. The main function of finance is to increase the value of the company, so to say about the effectiveness of financial need to have quite a significant performance cost of capital, and have information about their positive trend.
Keywords: фінансовий розвиток; прибуток; financial development; profit