Інноваційні технології обслуговування в ресторанах при готелях - Матюшенко, Раїса Василівна; Литвинець, Лариса Федорівна (My University, 2017)
Розкрито сутність інтерактивної технології для ресторанів.
Keywords: інновації (готельно-ресторанний комплекс); інтерактивна технологія ресторану; кафедра готельно-ресторанної справи