Гречка, Вадим ВасильовичБобрівник, Леонід Дем'яновичГулий, Іван СтепановичДегтярьов, Леонід СергійовичМірошников, Олег Миколайович2012-12-172012-12-171999Просторова та електронна будова цукрози у вакуумі: дослідження методами молекулярної механіки і квантової хімії / В. В. Гречка, Л. Д. Бобрівник, І. С. Гулий та ін. // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : VI Міжнародна науково-технічна конференція. - 1999. – Т. 1. - С. 37-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4461Методом молекулярної механіки дослідженні профілі потенціальних енергій можливих конформацій цукрози у вакуумі. Отриманні результати підтверджуються даними квантово-хімічних розрахунків.The method of molecular mechanics study of profiles of potential energies possible conformations of sucrose in vacuum. The obtained results confirmed by quantum chemical calculations.otherмолекулярна механікаконформації цукрозиквантово-хімічні розрахункиmolecular mechanicsconformation of sucrosequantum-chemical calculationsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівПросторова та електронна будова цукрози у вакуумі: дослідження методами молекулярної механіки і квантової хіміїArticle