Просторова та електронна будова цукрози у вакуумі: дослідження методами молекулярної механіки і квантової хімії - Гречка, Вадим Васильович; Бобрівник, Леонід Дем'янович; Гулий, Іван Степанович; Дегтярьов, Леонід Сергійович; Мірошников, Олег Миколайович (My University, 1999)
Методом молекулярної механіки дослідженні профілі потенціальних енергій можливих конформацій цукрози у вакуумі. Отриманні результати підтверджуються даними квантово-хімічних розрахунків.

The method of molecular mechanics study of profiles of potential energies possible conformations of sucrose in vacuum. The obtained results confirmed by quantum chemical calculations.
Keywords: молекулярна механіка; конформації цукрози; квантово-хімічні розрахунки; molecular mechanics; conformation of sucrose; quantum-chemical calculations; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів