Оцінка показників змагальної діяльності з мініфутболу на основі психічної готовності гравців - Хотенцева, Олена Вікторівна; Шпичка, Тарас Олександрович (My University, 2013)
Оцінка можливостей гравців з мініфутболу перед змаганнями повинна використовувати різні індикатори психічної готовності.
Keywords: мініфутбол; психічна готовність гравця; кафедра фізичного виховання