Метод очищення стічних вод з використанням відстійника з тонкошаровими блоками - Пащенко, Богдан Сергійович; Копиленко, Анатолій Васильович (My University, 2014)
У матеріалі показано, що оцінка ефективності очищення кавітаційно-реагентним засобом проводиться на основі вивчення та порівняння якісного складу вхідних та вихідних стічних вод по фізико-хімічним та мікробіологічним показникам.

The article shows that the efficiency of cavitation-reagent treatment is assessed on the basis of studying and comparing the qualitative composition of incoming and outgoing wastewater in terms of physicochemical and microbiological indicators.
Keywords: очищення стічних вод; відстійник з тонкошаровими блоками; методика очищення; wastewater treatment; department of foodstuff expertise; tank with thin-layer blocks; methodology of treatment; кафедра експертизи харчових продуктів