Литвинчук, Юлія Ігорівна2024-03-272024-03-272023Литвинчук, Ю. І. Проект фільтраційного відділення пивзаводу потужністю 30 млн дал пива на рік з удосконаленням технології стабілізації пива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Литвинчук Юлія Ігорівна ; наук. керівник Роман Миколайович Мукоїд. – Київ, 2023. – 76 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42288ukстійкістьпомутніннякізельгурзброджуванняфільтруваннястабілізаціякафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект фільтраційного відділення пивзаводу потужністю 30 млн дал пива на рік з удосконаленням технології стабілізації пиваOther