Гензель Павло Петрович - Юхименко, Петро Іванович; Бойко, Світлана Василівна (My University, 2010)
Досліджено біографічні дані П. П. Гензеля та внесок вченого у розвиток фінансової науки. The biographical data P. Hensel and scientific contribution to the development of financial science are investigated.
Keywords: Гензель Павло Петрович; Henzel Pavlo; фінансова думка України; financial thought of Ukraine; кафедра фінансів