Косіковський, Назар ВасильовичСіжко, Дмитро ОлеговичБондар, Микола ВасильовичОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаКуц, Анатолій Михайлович2021-03-222021-03-222019Перспективи використання настоянок у технології м'якого морозива / Н. В. Косіковський, Д. О. Сіжко, М. В. Бондар, Т. Г. Осьмак, Г. Є. Поліщук, А. М. Куц // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції: програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 319–320.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32932Алкогольне морозиво (з вином, пивом, бренді, саке, віскі тощо) вже продається в багатьох країнах світу, включаючи Францію, США, Росію, Ірландію, Англію, Японію і Сінгапур. У Великобританії надійшов у продаж улюблений всіма десерт – морозиво з вмістом алкоголю 5 %, зі смаком апельсинового та чорносмородинового джину й рому. Виробляє ці ласощі англійська фірма Purbecr Ice Cream.otherнастоянкаалкогольне морозивокріоскопічна температураtincturesalcoholic ice creamcryoscopic temperatureкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПерспективи використання настоянок у технології м'якого морозиваThesis