Шульга, Оксана СергіївнаФролова, Наталія ЕпінетівнаКовбаса, Володимир Миколайович2012-06-092012-06-092007Шульга, О. С. Ефірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре / О. С. Шульга, Н. Е. Фролова, В. М. Ковбаса // Продукты & ингредиенты. - 2007. - С. 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1261В статті наводяться результати досліджень щодо можливості використання ефірної олії кропу для екструзійних картоплепродуктів. Отримані продукти досліджені за органолептичними (колір, смак та аромат) та фізико-хімічними показниками (масова частка вологи, коефіцієнт спучування, міцність, ступінь набухання, водопоглинальна здатність, кількість водорозчинних речовин). На основі отриманих даних встановлена доцільність використання олії кропу у кількості 5 мл на 1 кг продукту.uk-UKекструзіяэкструзияextrusionефірна олія кропусухе картопляне пюремасло укропасухое картофельное пюреoil of dilldry mashed potatoesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології оздоровчих продуктівЕфірна олія кропу – природній ароматизатор продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре