Безпечність ковбасних виробів - Борщевська, Юлія Андріївна; Григоренко, Інна Василівна (My University, 2016)
Ковбасні вироби займають одне з провідних місць в структурі харчування населення. В останні роки безпечність продуктів харчування набула особливого значення в зв'язку з забрудненням навколишнього середовища, зокрема із навколишнього середовища в організм людини, 30-95% надходить з їжею. Meats occupy a leading position in the structure of nutrition. In recent years, food safety has become particularly important in relation to environmental pollution, including the environment in the human body, 30-95% comes from food.
Keywords: безпечність продуктів харчування; ковбасні вироби; харчування населення; food safety; sausage products; nutrition of population; кафедра експертизи харчових продуктів