Борщевська, Юлія АндріївнаГригоренко, Інна Василівна2016-10-102016-10-102016Борщевська, Ю. А. Безпечність ковбасних виробів / Ю. А. Борщевська, І. В. Григоренко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24364Ковбасні вироби займають одне з провідних місць в структурі харчування населення. В останні роки безпечність продуктів харчування набула особливого значення в зв'язку з забрудненням навколишнього середовища, зокрема із навколишнього середовища в організм людини, 30-95% надходить з їжею. Meats occupy a leading position in the structure of nutrition. In recent years, food safety has become particularly important in relation to environmental pollution, including the environment in the human body, 30-95% comes from food.uk-UKбезпечність продуктів харчуванняковбасні виробихарчування населенняfood safetysausage productsnutrition of populationкафедра експертизи харчових продуктівБезпечність ковбасних виробівOther