Бутузов, Фiлiпп Андрiйович2022-10-132022-10-132022Бутузов, Ф. А. Проект цеху переробки винограду для отримання білих сухих витриманих виноматеріалів з обґрунтуванням вибору бочок потужністю 2000 тон винограду за рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Фiлiпп Андрiйович Бутузов ; наук. керівник Віктор Опанасович Маринченко. – Київ, 2022. – 61 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38154otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавиноградподрібненняпресуванняосвітленнядріжджібродіннядуббочкавитримкасульфітаціявиноматеріалПроект цеху переробки винограду для отримання білих сухих витриманих виноматеріалів з обґрунтуванням вибору бочок потужністю 2000 тон винограду за рікOther