Аналіз стану сировинної бази та її роль у підвищенні ефективності діяльності підприємств молочної промисловості України - Слободян, Наталія Ярославівна (My University, 2010)
У статті розглянуто проблеми забезпеченості підприємств молочної промисловості України сировиною, виявлено причини скорочення обсягів виробництва молока, запропоновано шляхи подолання даних проблем.

In the article the problems of material well-being of enterprises of suckling industry of Ukraine are considered by raw material, found out reasons of cutback of productions milk, the ways of overcoming these problems are offered.
Keywords: підприємства молочної промисловості; молоко; enterprises of suckling industry; milk; кафедра економіки і права