Використання психрофільних мікроорганізмів при біоремедіації грунтів для утилізації нафтопродуктів - Панфіленоко, Віра (My University, 2014)
Відібрані психроактивні мікроорганізми з нафтозабруднених грунтів, що володіють нафто деструкцією здатністю при знижених позитивних температурах. Здатність виділених штамів до зростання при низьких температурах робить їх перспективними для ліквідації наслідків нафтових забруднень фунтів в зимовий період часу. Selected psyhroaktyvni microorganisms from contaminated soil, have the ability to destruction of oil at low positive temperatures. The ability of selected strains to grow at low temperatures makes them promising to eliminate the effects of oil pollution pounds in the winter time.
Keywords: біоремедія грунтів; утилізація нафтопродуктів; психрофільні мікроорганізми; bioremediya soil; psychrophilic microorganisms; waste oil