Використання онтолого керованих систем у навчальній діяльності фізико-енергетичного напрямку - Чернецький, Ігор Станіславович; Атамась, Артем Іванович; Шаповалов, Євгеній Борисович; Шаповалов, Віктор Борисович (My University, 2016)
Висвітлено особливості систематизації даних при проведенні фізико-енергетичного експерименту. Продемонстровано практичні аспекти застосування ІТ-платформи ТОДОС в навчальному процесі. The features of data systematization during the physico-energetic experiment are shown. Practical aspects of TODOS IT platform application in the educational process are demonstrated
Keywords: кафедра харчової хімії; онтологія; навчальний процес; систематизація; ontology; educational process