Розроблення масляної пасти з мікронутрієнтами моркви - Смоля, А. Л. (My University, 2012)
Нами було розроблено масляну пасту з мікронутрієнтами моркви, банану, інуліну, насіння льону, що має лікувально-профілактичні властивості. We developed butter paste with micronutrients of carrot, banana, inulin, flaxseed with prophylactic and medicial properties.
Keywords: масляна паста; мікронутрієнти; термостійкість; butter paste; micronutrients; heat stability; кафедра технології молока і молочних продуктів