Смоля, А. Л.2013-02-212013-02-212012Смоля А. Л.Розроблення масляної пасти з мікронутрієнтами моркви/ А. Л. Смоля // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2012. – С. 635https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6456Нами було розроблено масляну пасту з мікронутрієнтами моркви, банану, інуліну, насіння льону, що має лікувально-профілактичні властивості. We developed butter paste with micronutrients of carrot, banana, inulin, flaxseed with prophylactic and medicial properties.uk-UKмасляна пастамікронутрієнтитермостійкістьbutter pastemicronutrientsheat stabilityкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення масляної пасти з мікронутрієнтами морквиThesis