Іванов, Сергій ВіталійовичПетруша, Оксана ОлександрівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаБончак, Інна Василівна2014-03-132014-03-132013Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини / С. В. Іванов, О. О. Петруша, О. В. Нєміріч, І. В. Бончак // Якість і безпека харчових продуктів : тези міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 173-174.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13109Були проведені дослідження щодо впливу порошку з капусти на якість булочних виробів. Встановлено, що даний продукт, приготовлений з додаванням порошкоподібного напівфабрикату, за своїми якісними властивостями кращий за булочних виробів, які виготовлені за традиційною рецептурою. Studies have been conducted on the effect of cabbage powder quality bakery products. Found that the product prepared with the addition of powdered semi, according to their qualitative properties better bakery products made according to the traditional recipe.хлібобулочні виробикапустапоказники якостіbakerycabbagequality indicatorsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїФормування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировиниThesis