Турок, О. С.Сильчук, Тетяна АнатоліївнаЗуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаЦирульнікова, Віта Валентинівна2014-09-092014-09-092014Порівняльна характеристика поліпшувачів різних торгових марок при виробництві хліба в закладах ресторанного господарства / О. С. Турок, Т. А. Сильчук, В. І. Кулініч, В. В. Цирульнікова // Сборник научных трудов SWord. – Иваново: МАКАРОВА АД, 2014. – Вып. 2, Т. 8. – С. 61-64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16661Досліджено порівняльну оцінку впливу поліпшувачів різних торгових марок на якість житньо-пшеничного хліба. Охарактеризовано їх вплив на перебіг біохімічних процесів, структурно-механічні властивості тіста та якість хліба. The article is devoted to the research of the comparative impact assessment of different brands’ improvers on the quality of rye-wheat bread. It describes their influence on the biochemical processes, constitutional and mechanical properties of dough, and quality of bread.uk-UKхлібполіпшувачітістожитнє борошноimproversbreaddoughrye flourкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПорівняльна характеристика поліпшувачів різних торгових марок при виробництві хліба в закладах ресторанного господарстваArticle