Математика - мова науки - Радзієвська, Олена Іванівна (My University, 2015)
Для спілкування і для висловлювання своїх думок людство створило блискучий засіб - живу розмовну мову і письмовий запис її. For communication and expression of his thoughts mankind has created a brilliant way - live spoken language and written record of it.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; математика; наука; математичні методи; mathematics; science; mathematical methods