Іноземцева, Кристина Вячеславівна2021-09-202021-09-202021Іноземцева, К. В. Удосконалення способу виробництва сиркового десерту, збагаченого пюре моркви, помело та інуліном, призначеного для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Кристина Вячеславівна Іноземцева ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 134 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35392otherкисломолочний сирпюре морквипомелоінулінсирковий десертфункціональний інгредієнтоздоровчий продукткафедра технології оздоровчих продуктівУдосконалення способу виробництва сиркового десерту, збагаченого пюре моркви, помело та інуліном, призначеного для поліпшення роботи шлунково-кишкового трактуOther