Кадрова стратегія в системі менеджменту підприємства - Страшинська, Лариса Володимирівна; Ткаченко, Владислав Володимирович (My University, 2021)
Наголошено на необхідності створення ефективної системи управління персоналом, яка повинна базуватись на економічних стимулах і соціальних гарантіях. Визначено місце кадрової стратегії у складі бізнес-стратегії компанії. Окреслено основні складові кадрової стратегії та наведено їх характеристику.
Keywords: кафедра маркетингу; кадрова стратегія; управління персоналом; бізнес-стратегія компанії