Йогуртовий напій (Патент на корисну модель № 69304) - Гойко, Ірина Юріївна; Івасенко, Інна Анатоліївна; Соколова, Ольга Миколаївна (My University, 2011)
Обґрунтовано доцільність використання функціональних інгредієнтів – пектину та екстракту шипшини для виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення. The expediency of usage of functional ingredients: pectin and essence of rose hip for the production of soul milk drink of functional purpose is proved.
Keywords: екстракт шипшини; пектин; аскорбінова кислота; essence of rose; pectin; ascorbic acid; кафедра технології оздоровчих продуктів