Гойко, Ірина ЮріївнаІвасенко, Інна АнатоліївнаСоколова, Ольга Миколаївна2012-12-252012-12-252011Патент на корисну модель № 69304 UA, МПК А 23 С 9/13. Йогуртовий напій / Гойко І. Ю., Івасенко І. А., Соколова О. М. – № 201111901 ; заяв.10.10.2011 ; опуб. 25.04.12, Бюл. № 8 2012.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4981Обґрунтовано доцільність використання функціональних інгредієнтів – пектину та екстракту шипшини для виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення. The expediency of usage of functional ingredients: pectin and essence of rose hip for the production of soul milk drink of functional purpose is proved.otherекстракт шипшинипектинаскорбінова кислотаessence of rosepectinascorbic acidкафедра технології оздоровчих продуктівЙогуртовий напій (Патент на корисну модель № 69304)Other