Перспективи розвитку beauty-туризму на основі ресурсної бази курортних територій України - Розметова, Олена Григорівна; Цишек, Олена Володимирівна (My University, 2018)
Роботу присвячено дослідженню перспектив та доцільності розвитку beauty-туризму на території України. Висвітлена сутність поняття «beauty-туризм», як перспективного напрямку розвитку туристичного ринку. В роботі розглянуто важливість створення нових видів туризму та встановлений взаємозв’язок організації beauty-туризму і наявних ресурсів курортних територій України. Проаналізований сучасний стан надання рекреаційних послуг в Україні та можливість виведення даних послуг на міжнародний рівень. Виявлені основні перспективи розвитку «beauty-туризму» на території України.
Keywords: санаторно-оздоровчі заклади; санаторно-курортні послуги; рекреаційні ресурси; beauty-tourism; spa-tourism; beauty-industry; sanatoriums; recreational resources; кафедра туристичного та готельного бізнесу; sanatorium-resort services