Сучасна стратегія управління капіталом підприємства - Стецюк, Володимир Михайлович; Хацянівська,О. Б. (My University, 2012)
Розглянуто сутність стратегії управління капіталом підприємства. Ідентифіковано основні її види та доцільність застосування залежно від умов, що склалися. The essence of management strategy of the enterprise. Identified its main types and usefulness of taking into account the prevailing conditions.
Keywords: капітал; підприємство; стратегія; управління; зовнішнє середовище; capital; management of the environment; company; strategy; кафедра фінансів