Khargeliia (Karputina), Daria2013-07-032013-07-032013Karputina, D. Sweet Sorghum – Alternative Feed Stock in Food Industry / D. Karputina // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті : програма і матеріали 79 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – Ч. 4. – P. 427–428.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8742Дана стаття присвячена прблемі використання альтернативної сировини рослинного походження – цукрового сорго в харчовій продукції. Авторами наголошується на перевагах у використанні цієї рослини в порівнянні з соєвими бобами, цукровим буряком, пшеницею при виробництві харчових продуктів і фармацевтичній промисловості. Це обумовлено фізіологічними характеристиками і функціональними особливостями цукрового соргоenцукрове соргосухі речовиницукровий сиропхарчова цінністьсахарное соргосухие веществасахарный сироппищевая ценностьsweet sorghumsolidssugar syrupnutritional profileкафедра експертизи харчових продуктівSweet Sorghum – Alternative Feed Stock in Food IndustryArticle