Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини - Гольник, Андрій Миколайович; Польовик, Володимир Вікторович; Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2022)
Метою роботи є удосконалення технології кавових напоїв на основі безлактозного «рослинного молока» з додаванням нетрадиційної рослинної сировини – ягідних порошків. The purpose of the work is to improve the technology of coffee drinks based on lactose-free "plant milk" with the addition of non-traditional plant raw materials - berry powders.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; технологія кавових напоїв; рослинне молоко; капучино; technology of coffee drinks; vegetable milk; cappuccino