Гольник, Андрій МиколайовичПольовик, Володимир ВікторовичКузьмін, Олег ВолодимировичСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-10-302023-10-302022Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини / А. Гольник, В. Польовик, О. Кузьмін, Н. Стукальська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : ІІІ Міжнародна науково- практична конференція, 06 жовтня 2022 р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. – С. 150-152https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41307Метою роботи є удосконалення технології кавових напоїв на основі безлактозного «рослинного молока» з додаванням нетрадиційної рослинної сировини – ягідних порошків. The purpose of the work is to improve the technology of coffee drinks based on lactose-free "plant milk" with the addition of non-traditional plant raw materials - berry powders.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїтехнологія кавових напоїврослинне молококапучиноtechnology of coffee drinksvegetable milkcappuccinoУдосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировиниThesis