Оптимізація взаємин викладачів і студентів як чинник становлення особистості майбутнього фахівця - Михайлова, Неля Олексіївна (My University, 2013)
Характер взаємин викладача зі студентами визначається основними цілями педагогічної діяльності викладача та мірою їх узгодженості з цілями навчально-професійної діяльності студентів. Тому завданням нинішнього дня для педагога є допомога студентові в організації навчальної і інших видів діяльності. The relationship nature of the teacher with the students is determined by the main objectives of the teacher educational activities and their degree of consistency with the objectives of students educational and professional activities. Therefore, the goal of this day is teacher’s help to the student in the educational and other activities.
Keywords: цілі студентів; професійна діяльність; відносини; освітні заходи; ступінь узгодженості; objectives of students; professional activities; relationship; educational activities; degree of consistency; кафедра іноземних мов професійного спрямування