Дітріх, Ірина ВікторівнаВовк, Ганна Миколаївна2018-07-112018-07-112017Дітріх, І. В. Використання соку плодів Нони в раціоні харчування / І. В. Дітріх, Г. М. Вовк // Zbiór artykułów naukowych z Konferencji Miedzynarodowej Naukowo- Praktycznej (on-line) zorganizowanej dla pracowników naukowych uczelni, jednostek naukowo-badawczych oraz badawczych z państw obszaru byłego Związku Radzieckiego oraz byłej Jugosławii, 30.11.2017. - Warszawa, 2017. – Str. 90-92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27967Доведена доцільність використання соку Нони в харчових раціонах всіх груп населення для зміцнення імунітету. The expediency of using Noni juice in food rations of all population groups for strengthening immunity is proved.раціональне харчуванняплоди Нонипоживні речовиниrational nutritionfruits of Noninutrientsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання соку плодів Нони в раціоні харчуванняThesis