Юрчак, Віра ГаврилівнаРак, Валентина ПетрівнаКовалевська, Єлизавета ІванівнаЯйко, М. О.2013-04-042013-04-042012Дослідження реологічних властивостей заварок і хмельових заквасок / В. Г. Юрчак, В. П. Рак, Є. І Ковалевська, М. О. Яйко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2012. – Т. 1, № 42. – С. 168–173.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7280Досліджено реологічні властивості заварок, приготовлених за співвідношення борошна і хмельового відвару 1:2 та 1:3, і хмельових заквасок з їх використанням. Визначена в’язкість заварок після заварювання та оцукрення, заквасок з різним вмістом борошна 6 та 12 % після замішування та бродіння. The rheological properties of welding that were prepared with proportion of flour and extract 1:2 and 1:3 and hop leaven have been researched. The welding viscosity after kneading and saccharification has been determined as well as leaven with flour content 6 and 12 % after kneading and fermentation.otherхмельовий відварзаваркахмельова закваскареологічні властивостів’язкістьhop extractweldinghop leavenrheological characteristicsviscosityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження реологічних властивостей заварок і хмельових заквасокArticle